Rudý kohout na obzoru…

Byla to snůška demagogie a manipulace,“ reagoval později rozzlobeně na jeho vystoupení poslanec TOP 09 Jan Husák. Vyzval komunisty, aby se od Grebeníčkova vystoupení veřejně distancovali. „Jaký trest by asi stihl v padesátých letech někoho, kdo by vystoupil v 50. letech s podobným projevem?“ zlobil se Husák.Místo omluvy se ke Grebeníčkovi přidali další komunisté, kteří ho podpořili – Stanislav Grospič či Marta Semelová. „Má být oceňováno násilí?“ ptala se komunistická poslankyně. „Obsahem zákona legalizujete terorismus,“ řekla Semelová. Poslanci vládních stran na chvíli přerušili její projev boucháním do lavic.

Zdroj: zpravy.idnes.cz

Tak to tady máme zase:Rudý kohout na obzoru roztahuje spáry……jak nám zpívával Karel Kryl.Pravice hledá nepřítele – tak nadepsali soudruzi článek v soudobém Rudém Právu- tedy v Haló novinách.Proč tohle ještě musíme poslouchat a trpět 21 let po sametové revoluci!?Bohužel, byla sametovější než samet.Již v roce 1990 měli být komunisti postaveni mimo zákon!Buď ale chyběla vůle,nebo převládlo slitování,nebo za tím bylo něco jiného.Zrůdná ideologie komunismu je srovnatelná s fašistickou ideologií.Ale v něčem ji dokonce předčila.Komunisté nevyhlazovali jenom své nepřátele a odpůrce,ale i své vlastní lidi !!!Kde ještě dnes tito ideologičtí pohrobci berou tu drzost a žaludek na svou vlastní existenci!

Takhle se distancovali od bývalé KSČ dnešní soudruzi z KSČM!Sice začali chodit do módních salónů a kadeřnictví,začali používat parfémy značek třeba hugo boss,ale stejně z nich stále čiší ty zatuchlé „konvalinky“!Pan Grebeníček,soudružka Semelová a jiní jim podobní nemají žádné právo ospravedlňovat zvůli a vraždy bývalého režimu.Alespoň ne to morální.Proto je třeba jednat dnes,aby to právo nebylo jen morální,a konečně pozastavit činnost KSČM a poté ji zrušit. Najměme si nějakou stěhovací službu a vystřelte je konečně už na nějakou rudou planetu,ať už se nám při takových extempore nemusí dělat šoufl!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>